Waarom zou glycerinemonostearaat moeten worden toegevoegd aan de productie van EPE FOAM?

December 16, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom zou glycerinemonostearaat moeten worden toegevoegd aan de productie van EPE FOAM?

Waarom zou glycerinemonostearaat moeten worden toegevoegd aan de productie van EPE FOAM?

 

In het proces van producerengeëxtrudeerd Polyethyleenschuim (EPE-schuim) , zullen enkele additieven worden toegevoegd om de kwaliteit te verbeteren.

 

Glycerinemonostearaat GMS-poeder is een van de commgebruikte alleen additieven in het productieproces.

 

We zullen zien dat de producten metGlycerinemonostearaat GMS-poedertoegevoegd zijn in principe van goede kwaliteit.

 

1.Glycerinemonostearaat GMS-poederhelpt schuimen, anti-verkorting, gladmaken, antistatisch, modificatie en anti-condens.

 

2.Wat parelkatoen betreft,Glycerinemonostearaat GMS-poederkan gebruikt worden als schuimmiddel voor sterk geschuimd polyethyleen en polystyreen, samen met butaan en andere schuimmiddelen, en heeft een zeer goede werking.

Bovendien is het oppervlak van de plastic geschuimde producten met behulp van moleculaire destillatiemonoglyceride zeer glad, schoon en helder zonder krimp.

 

3.Glycerinemonostearaat GMS-poederis een uitstekend intern smeermiddel, dat de wrijving tussen polymeermoleculen kan verminderen, waardoor de viscositeit van polymeersmelting wordt verminderd en de vloeibaarheid ervan wordt verbeterd.

Het heeft de voordelen van goede compatibiliteit met hars, gemakkelijke verspreiding, geschikt voor transparante producten, enz

 

Het antistatische effect is goed, wat de elektrostatische samenstelling en ophoping van parelkatoen kan verminderen, de stofabsorptie van plastic producten kan verminderen en kan hechten aan de transparantie en het schone en mooie oppervlak van producten.