Pentaerythritolstearate huisdier-4 als intern en extern smeermiddel voor pvc, pp, PE, PBT, PA, Pu enz.

August 17, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Pentaerythritolstearate huisdier-4 als intern en extern smeermiddel voor pvc, pp, PE, PBT, PA, Pu enz.

Hoe te om huisdier-4 voor de plastic industrie te gebruiken.

 

Pentaerythritolstearate huisdier-4. Het heeft goed intern en extern smeermiddel, kan de thermische stabiliteit van het product verbeteren, en is niet-toxisch. Het product is gewoonlijk een witte harde hoge smeltpuntwas, oplosbaar in oplosmiddelen zoals ethylalcohol, benzeen, en chloroform.

 

De HUISDIEREN is een esterproduct met uitstekende thermische stabiliteit, die langzaam ontbindt wanneer het pyrolysegewicht 400 ℃ bereikt. Het heeft zeer weinig vluchtigheid en kan wijd als smeermiddel in diverse processen van de techniek plastic verwerking worden gebruikt. Het kan de fusie van plastiek verhinderen vormen en materiaal aan te hangen. Tegelijkertijd, kan het het vlotte demolding van producten in milieu's op hoge temperatuur, zelfs in complexe structuurvormen verzekeren, verzekerend goede demolding prestaties. Bovendien tijdens het het voeden proces, kan het het smelten (het overbruggen fenomeen) in het grondstoffengebied verhinderen. Het is voordelig voor het verbeteren van injectie het vormen voedende en vullende snelheid, die het product toelaten om een vlotte oppervlakte en een hoge zachtheid te bereiken. Het heeft uitstekend nucleation effect op gedeeltelijk kristallijne plastieken en kan voor transparante producten worden gebruikt.

 

Toepassing van HUISDIEREN in pvc:

.PETS handelingen als smeermiddel, versieagent, antifogging agent, en antistatische agent in pvc.

 

. De toevoeging van HUISDIEREN in het harde pvc-injectie vormen kan de de treksterkte en Rockwell-hardheid van het product beduidend verminderen. Het zal beduidend de schokweerstand en opbrengstverlenging van het product verhogen.

 

.PETS is met de invloed van gewone smeermiddelen op de mechanische eigenschappen van de harde gevormde producten van pvc in overeenstemming injectie.

 

.PETS kan de werkbaarheid van hard pvc beduidend verbeteren en is een uitstekend intern smeermiddel, terwijl ook het hebben van een extern smeringseffect.

 

 

Toepassing van HUISDIEREN in PE/PP-HUISDIEREN:

. Dien als antistatische agent, smeermiddel, verspreider, en antifogging agent.

 

Toepassing van HUISDIEREN in ABS:

.PETS kan de verwerkingsvloeibaarheid van ABS techniekplastieken zeer verbeteren.

 

Toepassing van HUISDIEREN in PBT/PET:

 

De HUISDIEREN kunnen als milieuvriendelijke antiadhesieagent op hoge temperatuur met uitstekende thermische stabiliteit en minimale vluchtigheid worden gebruikt.

 

 

Toepassing van HUISDIEREN in polyurethaan (Pu):

.PETS handelingen als verfrissende en anti vertroebelende agent.

 

Toepassing van HUISDIEREN in gewijzigde PA6 en PA66:

.PETS kan als smeermiddel op hoge temperatuur en antiagent van de glasvezelblootstelling voor zowel intern als uitvoersaldo in productverwerking worden gebruikt.

 

Toepassing van HUISDIEREN op andere gebieden:

.PETS handelingen als smeermiddel, plastificeermiddel, en versieagent in het rubber het vormen proces.

 

.PETS kan als bindmiddel op het gebied van olieveld boorchemische producten worden gebruikt.