GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Verkoper
Merken: CARDLO
Aantal werknemers: 100~300
Jaarlijkse omzet: 50,000,000.00-100,000,000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

De BIOTECHNOLOGIEco. van GUANGDONG CARDLO, Ltd is een modern snel ontwikkelings chemisch bedrijf, dat onderzoek, vervaardiging en verkoopbasis heeft.

 

De financiële investering van Cardlo voor onderzoek en ontwikkeling bereikt 100 miljoen, wordt zijn onderzoek en vervaardigingsbasis gevestigd in de Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek van Guangzhou en het voert geavanceerd internationaal materiaal en technologie in.

 

De zuiverheid van Gedistilleerde die Glycerinemonostearate door Cardlo wordt geproduceerd is over 99% en bereikt het belangrijke niveau in de wereld. De jaarlijkse capaciteit van emulgator en de plastic additieven zijn bijna 80.000 Metrische tonnen.

 

China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

De organisatorische structuur van CARDLO is aangepast, met inbegrip van voedselingrediënten, van plastiekenadditieven en van veterinaire drugsadditieven afdelingen. Het algemene doel is de outputwaarde van 500 miljoen yuans of meer te bereiken.

De organisatorische structuur van CARDLO is aangepast, met inbegrip van voedselingrediënten, van plastiekenadditieven en van veterinaire drugsadditieven afdelingen. Het algemene doel is de outputwaarde van 5000 miljoen yuans of meer te bereiken.


1. Voedselingrediënten: Gedistilleerde monoglyceride DMG95, mono-en diglyceriden GMS40, Polyglycerol vetzuurester PGE, Glycerinemonostearate GMS99, Glycerol Monolaurin GML, Sorbitan Monostearate (SMS) SPAN60, de lecithine van de Sojaboon, de emulgator van het de cakegel van SP, Broodemulgator, CMC, CSL, SSL, DATEM, en andere emulgators;


2. Plastic additieven/Plastic smeermiddel:

Glycerinemonostearate GMS99 & GMS40, Pentaerythritol-Stearate HUISDIEREN, Ethyleen BIB Stearmide EBS, PE WAS, g-60, g-JAREN '70,

Anti krimpende agent, de schuimende agent van EPE, Anti-fogging agent, anti-Druppeladditieven, Uitglijdende agent: Erucamide, Oleamide. Antistatisch,

De hoofdagent van de partijverspreiding, Stabilisatoren, ZINKstearate, ZINC/CALCIUM-Stearate, Magncium-Stearate de Verwerkingssteun van pvc, en Demoulding-agenten enz.

 

China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

De industrie van de voedselemulgator verscheen tussen jaren '70 en de jaren '80. Vergelijkbaar zijnd met de traditionele industrie, begint het laat maar ontwikkelt zich snel.

 

Het heeft moderne productietechnologie ontwikkeld en het inspectiesysteem, vormt geleidelijk aan volledige de industrienorm die de productkwaliteit bewaart. De industrie van de voedselemulgator heeft het stabiele systeem van de grondstoffenlevering, kan de productiekost gemakkelijk met de ontwikkeling van technologie worden gecontroleerd, daarom, het kan marktrisico effectief weerstaan. Met de concurrentie word sterker, ook groeit de behoefte om productieefficiency en kwaliteit te verbeteren.

 

De veilige additieven voor levensmiddelenindustrie kan grote verbetering aan de traditionele voedselindustrie doen, die steun van het overheidsbeleid, en rooskleurige toekomst leidt.

 

CARDLO besteedt hoge aandacht op wetenschappelijke creatieve wijze met de combinatie van „productie-Acadamic-Onderzoek“ en technische behulpzame verhouding met vele onderzoekinstituten en universiteiten gevestigd, die verwezenlijkingen op diverse manieren proberen te steunen. Nu heeft Cardlo samenwerking met de Universiteit van Canada van Saskatchewan, Universiteit de Zuid- van China van Technologie, Jinan-Universiteit en Landbouwuniversiteit de Zuid- van China gevestigd.

 

China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 4

Dienst

CARDLO gelooft:  De „kwaliteit leidt tot waarde, maakt de geloofwaardigheid“ als gids van ons bedrijf toekomstig; Dringt op de „geloofwaardigheid, kwaliteit, verwezenlijking, de diensten“ als onze bedrijfsfilosofie aan en „welke klant is wil wat wij“ zijn ons de dienstencredo.

 

Cardlo voorziet voortdurend hoogte - kwaliteitsemulgators, plastic additieven en andere helpers, en diensten aan diverse klanten van een hoge norm.

CARDLO heeft 48 octrooien, die 28 uitvindingsoctrooien en 20 toepassingsoctrooi omvatten, geleidelijk aan vergroot de het octrooivoordelen van de kerntechnologie bezeten.

 

Het brengt sterk creatief innovatiesysteem en heft de concurrerende macht van bedrijf op, die ook het bedrijfmerk verbetert.

 

China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

CARDLO heeft een sterk technisch team, Één hart, één mening, probeert mijn beste gebouwd, komen de leden uit veel wetenschapsgebied zoals analytische chemie, hoog polymeermateriaal en voedselwetenschap.

 

Cardlo bouwde de Glycerinemonostearate van Guangdong technologieonderzoekscentrum, ook post-doctoraal de verwezenlijkingsbasis van Guangdong en Guangzhou-Glycerinemonostearate ontwikkelingscentrum.

 

Het grote technologieonderzoeksteam verstrekt groot technologie en talent voor Cardlo.

China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0China GUANGDONG CARDLO BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1