Toepassing van gedistilleerd monoglyceride in plastic additieven

June 28, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van gedistilleerd monoglyceride in plastic additieven

Toepassing van Gedistilleerd Monoglyceridegms Poeder in plastic additieven

 

Glycerinemonostearate (GMS), die uit natuurlijke plantaardige oliën en vetten wordt geproduceerd: Plamolie, ook genoemd monoglyceride, gedistilleerd monoglyceride.

 

De efficiënte ingrediënten worden gezuiverd door moleculaire distillatietechnologie te bereiken meer dan 90%.

 

Het is de wijdst gebruikte Additieven voor levensmiddelen, veilig om in de productie en de verwerking van voedsel, de geneeskunde, plastieken, enz., boekhouding voor meer dan de helft van de consumptie van de marktemulgator te gebruiken. Het heeft emulgering, verspreiding, stabiliteit, afschuiming, antistatisch, het met een laag bedekken en zetmeel anti-veroudert eigenschappen.

 

Toepassing van gedistilleerd monoglyceride in plastic additieven:

 

1. Het schuimen en anti-inkrimping

om aan de vereisten van milieubescherming te voldoen, zullen de freon schuimende agenten geleidelijk aan geëlimineerd.

Het kan als het schuimen hulp voor hoog-schuimpolyethyleen en polystyreen worden gebruikt, en kan samen met butaan en andere schuimende agenten, met zeer goede gevolgen worden gebruikt.

Voorts is de oppervlakte van het schuimproduct waarop het wordt toegepast zeer vlot, schoon en helder, zonder inkrimping.

 

2. Smering en antistatisch

Het kan de wrijving tussen polymeermolecules verminderen, daardoor verminderend de viscositeit van de polymeersmelting en verbeterend zijn vloeibaarheid. Het heeft de voordelen van goede verenigbaarheid met hars, gemakkelijk te verspreiden, en geschikt voor transparante producten.

 

3. De hulp plastificeert en wijzigt zich

Gedistilleerde monoglyceridepe, pp, pvc, PS en andere kunststoffen hebben goede verenigbaarheid, die flexibiliteit kan verbeteren en de verschijning mooier maken.

Het is bijzonder efficiënt als plastificeermiddel en bepaling voor nitrocellulose, alkydharshars, nylon producten, techniekplastieken, enz.

 

4. Anti-fysiek en chemisch, anti-druppel

De atomisering op de oppervlakte van de landbouw plastic film niet alleen belemmert het zonlicht, maar ook de condensatie van waterdalingen op de gewassen, die ernstig de groei van de gewassen zullen beschadigen. Het kan goed anti-fogging effect veroorzaken. Door zijn oppervlakteactiviteit, kan de oppervlakte van de film gemakkelijk worden nat gemaakt, en de gecondenseerde waterdruppeltjes kunnen langs de film blijven om directe daling te vermijden.