• GMS99 monodiglyceridenepe Schuimend Additief voor Plastiek
  • GMS99 monodiglyceridenepe Schuimend Additief voor Plastiek
GMS99 monodiglyceridenepe Schuimend Additief voor Plastiek

GMS99 monodiglyceridenepe Schuimend Additief voor Plastiek

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: CARDLO
Certificering: HALAL, ISO, SGS, FDA
Modelnummer: GMS99

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 MT
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: 25kg/bag
Levertijd: 7-10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 3000MT per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Kleur: Wit poeder Gebruik: De Schuimende agent van EPE
Hoog licht:

Het Schuimende Additief van GMS99 EPE

,

Monodiglyceridenepe Schuimend Additief

Productomschrijving

GMS99 mono en diglyceriden EPE die Bijkomende Grondstof voor EPE-Schuim Plastic Agenten schuimen

 

Gedistilleerde die glycerolmonostearate, riep DMG90 OF GMS99 hoofdzakelijk in de plastiekenindustrie ondertussen wordt gebruikt, de agenten van de vormversie, plastificeermiddelen, antistatische agenten, maar ook bijzonder geschikt voor schuimplasticproducten, zoals EPE-de agenten van de SCHUIM anti-inkrimping, gedistilleerde glycerolmonostearate aangezien de smeermiddelen in de samengestelde lood zoute stabilisator onontbeerlijk zijn. Bovendien in de productie van pvc-producten, DMG90 als intern smeermiddel.


1 smeermiddel: DMG90 als aardig smeermiddel, kan effectief de viscositeit van de harssmelting verminderen, die de het plastificeren temperatuur verminderen, de stroom van polymeer, weinig effect op transparantie, en stearinezuur verbeteren en droog. In opgeblazen filmverwerking, na het toevoegen van monoglyceride die adhesie te verhinderen, voor pvc, PE, pp en andere materialen wordt gebruikt.

 

2 het antistatische agenten Antistatische effect van DMG90 is zeer significant, kan de daling elektrostatische plastieken verminderen die en de plastic producten vormen accumuleren om de stofabsorptie te verminderen, die transparantie en schone oppervlakteverschijning van het artikel handhaven. Zoals antistatische PE, ABS, pp en andere plastic producten.


3 de anti-inkrimpingsagenten, de schuimende agent van EPE, DMG90 is ideaal voor het schuimen hulp en de anti-inkrimpingsagenten, kunnen voor high-density polyethyleen worden gebruikt, polystyreenschuim, met blazende agent zoals butaan, met gebruik, zijn er zeer goede resultaten. Voorts is de toepassing van de de producten schone heldere oppervlakte van het hulpschuimplastic zeer vlot, geen inkrimping. Als het fysieke schuimen kan de hulp in de productie van EPE het helpen meer fijne en eenvormige bellen vormen, daardoor verhogend het volume en EPE handhaven verhinder effectief inkrimping. Uitstekende emulgerende eigenschappen zodat een eenvormige fijne schuimstructuur, die de bellensamentrekking verminderen, vooral tegen de krimpende capaciteit lage de wintertemperaturen, het lichte schoonmaken van het product, sparen grondstoffen vlot is.

 

4 Anti-fogging, anti-Druppeltje: De geatomiseerde landbouw plastic filmoppervlakte niet alleen belemmert het zonlicht, en de dalingen van water druipende condensatie op het gewas, zouden ernstig de gewassen beschadigen. De hulp kan goed anti-fogging effect, door zijn oppervlakteactiviteit veroorzaken, is de filmoppervlakte gemakkelijk tot nat, kunnen de gecondenseerde waterdruppeltjes langs de film stromen, directe daling vermijden. Aangezien de mistdalingen, DMG90 de ingrediënten van de voedselrang is, kan een zeer veilige en efficiënte eigenschap, veilig in voedselverpakkingsmaterialen worden gebruikt. Afhankelijk van het model, zijn er oud om het druipen effect te spelen en kan de dalingen van het stroomtarief controleren. De uitstekende oppervlakteactiviteit, de oppervlaktemanipulatie van de plastic harsfilm gemakkelijk aan natte, transparante, dauwcondensatie in de lucht kan langs het membraan stromen, zo hebbend het goede verzegelen en een geschiktheid tot drukken, transparantie gunstig licht, aangezien een langdurige mistagent stroomagent laat vallen.

 

5 versieagent: Dit DMG90 is een uitstekende versieagent, om de wrijving tussen polymeermolecules te verminderen, daardoor verminderend de viscositeit van de polymeersmelting en zijn stroomcapaciteit te verbeteren. De hulp heeft het voordeel van goede verenigbaarheid met hars, gemakkelijk te verspreiden, om de productiecyclus, hoge opbrengst te verkorten, geschikt voor transparante producten. In het bijzonder tussen de metaaloppervlakte en de hars vormende machine, kunnen de uitdrijving gevormde artikelen worden verbeterd en worden verbeterd productie van oppervlakteglans van het gevormde product.

6Plasticizer plastificerend hulp, wijzigde de hulp zich: DMG90 en de hars hebben een goede verenigbaarheid, kan het de harsmolecules doordringen, flexibiliteit verhogen, het smelten en injectie het vormen verbeteren, om de kracht met elkaar tussen de molecules te verminderen, die de zacht wordende temperatuur verminderen, smeltend temperatuur en de temperatuur van de glasovergang, de smeltingsviscositeit te verminderen, daardoor verhogend de stroomcapaciteit van het polymeer, van plastieken die procescapaciteit en flexibiliteit van de artikelen vormen. Bij het vormen proces, minder naar voren gebogen aan decompositie, verkleuring.

 

7 kosmetische emulgators, bindmiddelen: DMG90 als emulgators en dik makende agenten in de schoonheidsmiddelenindustrie, de productie van onontbeerlijke roomproducten. Sinds emulgerende van DMG goede en dik makende ester die een stabiliserend effect hebben, zodat is het geschikt voor olie/water (o/w) type of de een water/olie (w/o) op emulsie-gebaseerde schoonheidsmiddelen, geneesmiddelen, zoals verzachtend vet, haarroom, shampoo, room, reinigingsmiddel, geavanceerde zeep, de olieemulsie van de kabeljauwlever, zalf, verbeteren de verspreiding van de verspreide fase, om productkwaliteit en stabiliteit te verzekeren.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd GMS99 monodiglyceridenepe Schuimend Additief voor Plastiek kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.