• Gedistilleerde Glycerinemonostearate DMG90 Plastic Bijkomende EPE Schuimende Agent
  • Gedistilleerde Glycerinemonostearate DMG90 Plastic Bijkomende EPE Schuimende Agent
Gedistilleerde Glycerinemonostearate DMG90 Plastic Bijkomende EPE Schuimende Agent

Gedistilleerde Glycerinemonostearate DMG90 Plastic Bijkomende EPE Schuimende Agent

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: CARDLO
Certificering: HALAL, ISO, SGS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 MT
Prijs: USD1050-USD1200 /Ton
Verpakking Details: 25kg/bag
Levertijd: 7-10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 2000MT PER MAAND
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

CAS NR.: 123-94-4, 31566-31-1 Standaardnr.: E471
PAKKET: 25 kg/bag Houdbaarheid: 24 maanden
HLB-Waarde: 3.6~4.0 Moleculaire Formule: C21H42O4
Molecuulgewicht: 358.87 Verschijning: Wit poeder
Gebruik: Plastic Additief
Hoog licht:

DMG90 gedistilleerde Glycerinemonostearate

,

DMG90 plastic Additief

,

De schuimende agent van DMG90 EPE

Productomschrijving

Gedistilleerde Glycerinemonostearate DMG90 EPE schuimende agent, GMS99-Smeermiddel, Kosmetische emulgator
 
Gedistilleerde die glycerolmonostearate, riep DMG90 of GMS99 hoofdzakelijk in de plastiekenindustrie ondertussen wordt gebruikt, de agenten van de vormversie, plastificeermiddelen, antistatische agenten, maar ook bijzonder geschikt voor schuimplasticproducten, zoals EPE-de agenten van de schuim anti-inkrimping, gedistilleerde glycerolmonostearate aangezien de smeermiddelen in de samengestelde lood zoute stabilisator onontbeerlijk zijn. Bovendien in de productie van pvc-producten, DMG90 als intern smeermiddel.
 
Toepassing van gedistilleerd monoglyceride in plastieken:
 

1. Smeermiddel: Als uitstekend intern smeermiddel, kan DMG90 de viscositeit van de lagere harssmelting effectief verminderen, de het plastificeren temperatuur, de vloeibaarheid van het polymeer verbeteren, weinig effect op transparantie hebben, en kan samen met stearinezuur worden gebruikt. In de verwerking van opgeblazen film, na het toevoegen van monoglyceride, kan het het blokkeren verhinderen, en in materialen zoals pvc, PE, en blz. meestal gebruikt.
 
2. Antistatische agent: DMG90 het antistatische effect is zeer significant, kan de vorming en de accumulatie van statische elektriciteit in plastic producten verminderen, zodat de plastic producten stofadsorptie, verminderen om de transparantie van het product en de schone en mooie oppervlakte te handhaven. Zoals antistatische PE, ABS, pp en andere plastic producten.
 
3. De anti-inkrimpingsagent, EPE-SCHUIMagent, DMG90 is een ideale het schuimen hulp en anti-inkrimpingsagent. Het kan voor het schuimen van high-density polyethyleen en polystyreen worden gebruikt. Het kan samen met schuimende agenten zoals butaan worden gebruikt. Zeer goede resultaten. Voorts is de oppervlakte van het plastic schuimproduct die het additief gebruiken zeer vlot en helder, en veroorzaakt geen inkrimping. Als fysieke het schuimen hulp, kan het helpen om meer fijne en eenvormige bellen in de productie van parelkatoen te vormen, daardoor verhogend en handhavend het volume van parelkatoen en effectief verhinderend inkrimping.
De uitstekende emulgeringsprestaties maken de structuur van het schuim eenvormig en fijn, en verminderen de inkrimping van de bel, vooral wanneer de temperatuur in de winter laag is, wat het product helder en vlot maakt, en besparen grondstoffen.
 
4. Anti-atomisering, anti-druppel: De atomisering van de oppervlakte van landbouw plastic film niet alleen belemmert de straling van zonlicht, maar ook de condensatie van waterdalingen op de gewassen, die ernstig de groei van het gewas zullen beschadigen. DMG90 kan goed anti-atomiseringseffect veroorzaken. Door zijn capillair-actieve actie, is de oppervlakte van de film gemakkelijk om worden nat gemaakt, en de gecondenseerde waterdalingen kunnen onderaan de film stromen vermijden direct dalend. Als mistdaling, is het monoglyceride een food-grade ingrediënt dat zeer veilig en efficiënt is en veilig in voedselverpakkingsmaterialen kan worden gebruikt. Volgens verschillende modellen, zijn er het druipen gevolgen op lange termijn en controleerbare het druipen snelheden. De uitstekende oppervlakteactiviteit, die de oppervlakte die van de film maken tot nat in plastic hars gemakkelijk, transparant, het waterdruppeltjes van de luchtcondensatie kan onderaan de film stromen houden, zodat heeft het goed verzegelend en drukbezit, houdt transparant en transparant, en kan als langdurige anti-fogging agent worden gebruikt. Stroomagent.
 
Gedistilleerde Glycerinemonostearate DMG90 Plastic Bijkomende EPE Schuimende Agent 0
 
5. Versieagent: DMG90 is een uitstekende versieagent, die de wrijving tussen polymeermolecules kan verminderen, daardoor verminderend de viscositeit van de polymeersmelting en verbeterend zijn vloeibaarheid. Het additief heeft goede verenigbaarheid
met de hars, is gemakkelijk te verspreiden, kan de productiecyclus verkorten, heeft hoge opbrengst, en is geschikt voor transparante producten en dergelijke. In het bijzonder, tussen de metaaloppervlakte van de het vormen zich machine en de hars, de productiviteit
van het uitgedreven product kan worden verbeterd en de oppervlakteglans van het gevormde artikel kan worden verbeterd.
 
6. De plastic plastificeermiddelhulp plastificeert en staat wijziging bij: DMG90 heeft goede verenigbaarheid met hars, kan harsmolecules doordringen, flexibiliteit verhogen, het smelten en injectie het vormen verbeteren, en interactie verminderen
tussen macromoleculen. , verminderend de zacht wordende temperatuur, smeltend temperatuur en de temperatuur van de glasovergang, die de viscositeit van de smelting verminderen, daardoor verhogend de vloeibaarheid die van het polymeer, het vormen verbeteren
werkbaarheid van het plastiek en de flexibiliteit van het product. De decompositie en de verkleuring zullen minder waarschijnlijk tijdens verwerking voorkomen.
 
7. Kosmetische emulgator, bindmiddel: DMG90 als emulgator en bindmiddel, in dagelijkse schoonheidsmiddelen is de industrie, onontbeerlijk voor de productie van roomproducten. Omdat het gedistilleerde monoglyceride het goede emulgeren heeft
verspreiding en het dik maken de stabiliteit, het is geschikt voor olie/water (o/w) type of water/olie (w/o) type emulsieschoonheidsmiddelen, geneesmiddelen, zoals verzachtende middelen. , haarroom, shampoo, room, gezichtsreinigingsmiddel, hoogwaardige zeep, de olie van de kabeljauwlever
de emulsie, oogzalf, verbetert de verspreiding van de verspreide fase, de kwaliteit van het product is verzekeren stabiel.
 
Kwaliteitsindex:
 
Inspectie-artikel Norm Testresultaat
Verschijning wit poedervast lichaam is met de norm in overeenstemming
Gedistilleerde glycerinemonostearate inhoud ≥95 99.2
Vrije zure % ≤2.5 0,36
Vrije glycerine ≤2.5 0,28
Lodinewaarde, g/100 ≤4.0 0,24
Vriespunt ℃ 60.0~70.0 67.5
Heavy metallen % ≤0.0001 <0.0001
(Zoals) Arsenicum % ≤0.0005 <0.0005
(Fe) Ijzer % ≤0.0002 <0.0002
 
 
 
 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Gedistilleerde Glycerinemonostearate DMG90 Plastic Bijkomende EPE Schuimende Agent kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.