• EBS-Ethyleen BIB Stearamide Weinig Korrel als het Smeren van Agent
EBS-Ethyleen BIB Stearamide Weinig Korrel als het Smeren van Agent

EBS-Ethyleen BIB Stearamide Weinig Korrel als het Smeren van Agent

Productdetails:

Plaats van herkomst: GuangZhou, China
Merknaam: CARDLO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 TON
Verpakking Details: 25 kg-zakken
Levertijd: 7-11 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000ton/maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Type: Emulgators Andere namen: DMG
Rang: Eetbare rang Houdbaarheid: 2 jaar, 24 maanden
Kleur: Wit
Hoog licht:

Ethyleen BIB Stearamide Weinig Korrel

,

Ethyleenbib Stearamide Smerende Agent

,

De Smerende Agent van EBS

Productomschrijving

Wijd toegepast in het meeste plastic Extern Smeermiddel voor pvc-Ethyleenbib stearamide

 

Punt Norm Punt Norm
Verschijning Wit poeder of weinig korrel Aminewaarde, mgKOH/g ≤2.5
Smeltpunt, °C 138-145 Toon, Gardner ≤4
Zure waarde, mgKOH/g ≤10 Het verwarmen verlies, % ≤0.5

 

Ethyleenbib stearamide is een wijd gebruikte smerende agent, zijn high-melting was en de vloeistof wit/geel. Het heeft goede die verenigbaarheid in de meeste plastieken met functie wordt toegepast van

het smeren, het verspreiden, het brighetning, het demolding, het gladmaken, het plakken weerstand en antistatisch. Het heeft uitstekende koppeling en verspreidbaarheid op pigment en het opvullen. Goedgekeurd gebruik in voedselverpakkingsmateriaal (GB9685-2008). Onoplosbaar in organisch oplosmiddel en water. Oplosbare stof in hoge kookpuntoplosmiddelen zoals xyleen, chloroform en butanol. Het opvlammende punt onder de verhouding van 285°C en van de dichtheid is 0,98 (25°C).

 

1. Weinig korrel (20 netwerk): Gebruikt als een soort het smeren van agent van ABS, steroplasm pvc, ZOALS, PA, pp en plastic-hout; blokkerende agent van LDPE en LLDPE; uitglijdende agent en anti-plakt agent van PS; versieagent, het verspreiden en het smeren agent van HUISDIER, PBT en POM; Verspreidende agent van het antiflaming van hoofdpartij – het smeren van EVA en van de vernis van rubber (buis, plaat en autovloermat.

 

2. Poederachtig (125 netwerk): Kan als verspreider van plastieken (ABS, PS), masterbatch en chemicalfiber (Polypropyleen fiber&terylene), lichte verspreider van minerale vuller en vlam worden gebruikt - vertrager en smeermiddel van gewijzigde materieel-ABS enz.

 

3. Verpulverd (200 netwerk): Gebruikt voor waszalf en verspreider van drukinkt en deklaagverf; pigment malende hulp en verspreider in de deklaagindustrieën evenals verspreider van zwartsel in chemische vezel.

 

4. Fijne poederachtig (325 netwerk): Kan voor verspreider en difusion in toner voor kleur aanpassing evenals bepaling en smerende verspreider van ultrafine poeder worden gebruikt. Om vividness en glans van de product en verwerkingsefficiency te verbeteren.

 

5. Kan voor het smeren, verspreider en antiblocking agent van hybride poederdeklaag, de deklaag van het polyesterpoeder en epoxypoederdeklaag worden gebruikt.

 

6. Kan voor het bevrijden van agent die van Pu-oppervlakte worden gebruikt agent behandelen (micronization was) en het themoplastic polyurethaan (TPU), smeermiddel van nylon, abherent van geeft het plastificeren van filmy pvc vaste vorm.

 

7. Gebruikt als poetsmiddel (toepasselijk voor voedsel verpakking) van papierdeklaag, atistatic agent van synthetische vezel, afschuimingsagent in het verpulveren en papierfabricage, helder smeermiddel van nonwovens en verspreidend smeermiddel van pa-6 antiflaming gemodificeerde materialen.

 

8. Smeermiddel van het gieten en smeltingsverwerking en metallurgie. Bepaling van wegasfalt en waterdicht makend materiaal.

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd EBS-Ethyleen BIB Stearamide Weinig Korrel als het Smeren van Agent kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.