• In water oplosbare Glycerinemonostearate, Industriële In water oplosbare Emulgator
In water oplosbare Glycerinemonostearate, Industriële In water oplosbare Emulgator

In water oplosbare Glycerinemonostearate, Industriële In water oplosbare Emulgator

Productdetails:

Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

In water oplosbare Glycerinemonostearate

,

Industriële Glycerinemonostearate

,

Industriële In water oplosbare Emulgator

Productomschrijving

955# in water oplosbare Glycerolmonostearate, Glycerine Monostear

 

In water oplosbare Glycerinemonostearate (Model 955) is vooral voor rijst en bloemdeegproducten. Het is een samenstellingsemulgator, die hoofdzakelijk uit glycerinemonostearate, met HLB-waarde boven 5 bestaat.
Voordelen:
Voor bakkerijproducten: betere verspreidbaarheid van oliecomponent in deeg, gemakkelijker voor het industriële porcessing, sterker deeg en hogere zachtheid en sterkte van eindproduct, verbiedende zetmeelteruggang en het uitbreiden van houdbaarheid.
Voor bevroren voedsel (b.v. bevroren bol): het verbeteren van waterretentivity & oppervlaktezachtheid van bol, het verbieden
barst van oppervlakte, goede mouthfeel en kokende eigenschappen van eindproduct.
Verpakkingsdetails: In kraftpapier-zak met binnenpe zak, 25kg/bag, het Detail van 16MTS/20' FCL.Delivery: Onmiddellijk of zoals de koper vereist.
Co. van Guangzhouccardlo Biotech, Ltd heeft gehouden concentrerend bij de bouw van het meeste professinonalmerk op voedselemulgator sinds 2004. Het is één van de grootste fabrikant van Glycerinemonostearate (GMS) in China. Onze producten worden wijd uitgevoerd aan over de hele wereld met uitstekende en stabiele kwaliteit aan concurrerende prijs.
Certificaat: HACCP, ISO 22000, Halal-Certificaten enz.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd In water oplosbare Glycerinemonostearate, Industriële In water oplosbare Emulgator kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.