• Ethyleen BIB Stearamide EBS: Het smeren, het Verspreiden, Ophelderende Agent voor Plastieken
Ethyleen BIB Stearamide EBS: Het smeren, het Verspreiden, Ophelderende Agent voor Plastieken

Ethyleen BIB Stearamide EBS: Het smeren, het Verspreiden, Ophelderende Agent voor Plastieken

Productdetails:

Plaats van herkomst: gemaakt in China
Merknaam: CARDLO
Certificering: HACCP, FSSC2200, ISO9001,ISO14001, ISO45001, MUI HALAL, RSPO, REACH, OK KOSHER, FDA certificate etc.
Modelnummer: EBS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 ton
Prijs: WITH NEGOTIATION
Verpakking Details: 25 kg/tas
Levertijd: 5-10 de werkendag
Levering vermogen: 500 ton/maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: wit poeder Toepassing: PC, PPS, PPO, NYLON (POLYAMIDE), HUISDIEREN, ABS, HEUPEN, PU
Hoog licht:

glycerolmonostearate voedselrang

,

gms poeder

Productomschrijving

Ethyleen BIB Stearamide EBS: Het smeren, het Verspreiden, Ophelderende Agent voor Plastieken

Productomschrijving van Ethyleen BIB Stearamide EBS:

Ethyleenbib stearamide EBS is een wijd gebruikte smerende agent, zijn high-melting was en de vloeistof wit/geel.

 

Het heeft goede die verenigbaarheid in de meeste plastieken met functie van het smeren, het verspreiden, het brighetning, het demolding, het gladmaken, het plakken weerstand wordt toegepast en antistatisch. Het hasexcellent koppeling en verspreidbaarheid op pigment en het opvullen.

 

Onoplosbaar in organisch oplosmiddel en water. Oplosbare stof in hoge kookpuntoplosmiddelen zoals xyleen, chloroform en butanol. Het opvlammende punt onder de verhouding van 285°C en van de dichtheid is 0,98 (25°C).

 

 

Ethyleen BIB Stearamide EBS: Het smeren, het Verspreiden, Ophelderende Agent voor Plastieken 0

 


Toepassing van Ethyleen BIB Stearamide EBS:

1) EBS is uitstekende plastiekenverwerkingssteunen, geschikt voor bijna al thermosetting plastieken en het thermoplast. De smering van EBS, het blokkeren de weerstand en de uitstekende antistatische die eigenschappen, en kunnen de plastiek of vullerverspreiding, daarom, wijd beduidend verbeteren als smeermiddel, versieagent, gladde openingsagent wordt gebruikt. Toegevoegd aan het product in plastieken kan de verwerking de vloeibaarheid van de harsoplossing verbeteren en het werkefficiency verbeteren, het gebrek aan afwerkingsvorm compenseren, om tot producten glanzende, heldere kleurenuniformiteit te maken.


2) EBS als een verscheidenheid van polymeerfilms of anti-kleef blad, blazen 0.5-1% wanneer toegevoegd aan het product, niet alleen kan luchtbellen (vissenogen) verhinderen voorkomt, en toestaat vlotte en makkelijk te openen open zakken.


3) EBS-smeermiddelen, als uitstekende interne en externe smering, en andere smeermiddelen zoals hogere alcoholen, vetzuuresters zoals paraffine en hard calcium in combinatie met goed synergisme. In ABS, ZOALS, hard pvc, polyacetal, polycarbonaat en polyurethaanverwerking en phenolic hars, FDA als smerende versieagent, het toevoegingsbedrag van ongeveer 0.5-1.5% kan.


4) , Kunnen EBS en de belangrijkste stabilisatorcomplexen, tijdens een anorganische vuller, van pvc en polyolefin formuleringen, de materiaal en hitte weerbestendige eigenschappen van het polymeer beduidend verhogen. Omdat EBS-voegt toe het pigment of het materiaal een sterke affiniteit, daarom heeft, extra materiaal kan betere polymeerverspreiding zijn en zelfs verbonden, de commerciële waarde van producten verhogen.


5) EBS is aanvaardbaar als nucleating transparante agent: het samenstellingspolyolefins, polyoxymethylene en polyamide, enz. kunnen zijn nucleation tijd worden verkort, verdunnende harsstructuur bevorderen, daardoor verbeterend de mechanische eigenschappen en de transparantie van het artikel.


6) EBS ook als rubberverwerkingssteun, naast het hebben van een smerend extra de materiële oppervlaktepoetsmiddel van de vormversie. Kan de fluor rubberverwerking, rubber betere van de van de vermeldings het kneden, verwerking en vulcanisatie prestaties zijn.

 

7) In de productie van deklagen bij aangesloten EBS, kan het pigment betere, eenvormige verspreiding van de vuller zijn, die verf drogen om oppervlakte nivellerende verflaag te verbeteren om schil te verhinderen en water, zure weerstand te verbeteren. In de lak kan de rol van uitsterven ook spelen.


8) In de chemische vezelindustrie, kan EBS polyester, de hittebestendigheid van de polyamidevezel, weerbestendigheid verbeteren, hen sommige antistatische eigenschappen geven. Het spinnen van antistatische nylon vezel als additieven, maar ook om garenbreuk te verminderen.

Ethyleen BIB Stearamide EBS: Het smeren, het Verspreiden, Ophelderende Agent voor Plastieken 1

 


Contactgegevens:

DE BIOTECHNOLOGIEco. VAN GUANGDONG CARDLO, LTD.

Contact: Sarah zeng

Whatsapp/webchat: +86-13631415786

Tel.: +86-20-3848 0511

Fax: +86-20-3848 0779

E-mail: sarah.zeng@cardlo.cn, sarah@gzcardlo.cn

www.cardlo.cn www.gzcardlo.com

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Ethyleen BIB Stearamide EBS: Het smeren, het Verspreiden, Ophelderende Agent voor Plastieken kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.